Menu
Cart

Hallgatói vélemények

Ági
Szeretném szivből jövő hálámat kifejezni a gerinces kurzus óta életemben előszor figyelek a borzasztó tartásomra, amikor görbülök, rögtön vizualizálom reflexesen a kis porckorong-modellt, amit hamburgerpogácsa-szerűen nyomkodtál! És nem is fájdogál már annyit a hátam, derekam azóta, ami szintén fantasztikus! A neten utánaolvastam az életutadnak és nőként, emberként és valamelyest kollégaként őszintén büszke vagyok, hogy megismerhettelek és mint pedagógusgyerek respektálom az edukatív tevékenységed is, amire bizony születni kell! Egy szó, mint száz, jó a világnak, hogy Te vagy!
Adrienn
Örülök, hogy megismerhettelek Titeket. őrült sokat tanultam Tőletek. Szuper csapat vagytok. Lenyűgöző a szervezettségetek, a felkészültségetek, a profizmusotok, az igényességetek, a személyiséged, az a lelkesedés, ahogy csinálod mindezt, a lelkiismeretességed a szemléletmódod, az érthető előadásmódod, én teljesen oda meg vissza vagyok az örömtől, hogy megtaláltalak Titeket, Téged. Nagyon jól éreztem magamat és amint tudok megyek a következő tanfolyamra Hozzátok. Azt kívánom, hogy meg tudjátok őrizni a vidámságotokat, a cukiságotokat, őszinte kedvességeteket, a segítőkészségeteket. Csak így tovább!
Hivatástudat, szakmai felkészültség, érthető-, jól felépített gondolatmenet mind a cikkekben, mind a tanfolyamon!
Az ember azt hiszi, az írásaiban már minden el is durrant, aztán elmegy egy tanfolyamra és az arcába robban egy hatszor akkora tudásbomba.
Nincsenek felesleges töltelék infok, nincs mellébeszélés. Kőkeményen megdolgoznak a befizetett pénzért, bőven megéri náluk tanulni....
Igazán színvonalas, minőségi oktatást nyújtó, ugyanakkor ember központú oktatás. Kriszta figyelmes, türelmes, igazán felkészült oktató, érezni hogy hittel "szívből tanít". Számomra ez a legfontosabb☺☺☺Köszönöm
Magas színvonalú oktatás ,kedvesek , türelmesek nagyon odafigyelnek mindenre , a Krisztina pedig egy csoda ...
Imádtam! Nagyon sok új dolgot kaptam, amit már folyamatosan használok
Kriszta személyébe egy remek embert és oktatót ismerhettem meg.
Tudását a foglalkozás során kamatoztatta(sokszorosan), amelyben hozzájárult fejlődésünkhöz,ismereteink bővítéséhez.
Örülök, hogy részt vettem ! :)
Szinvonalas, érthető, pörgős elméleti, és mindenkinek segítő gyakorlati oktatást nyújtó tanfolyam. Később is minden kérdésre szinte azonnali kielégítő válaszok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagyon jó, hogy rátaláltam erre a képzésre (tape), mert csodálatos oktatót ismertem meg itt, aki bármikor önzetlenül segít a tanfolyam után is. Kár, hogy csak most ismertem meg Krisztát, mert már rég csak ezzel foglalkoznék. Így is fogok, csak még egy-két tanfolyamon szeretném élvezni a hangulatot, szeretnék még több tudást.
Naprakész, abszolút érthető képzések, kedves, hivatásában alázatos oktató, ár-érték arányban talán a legjobb. Csak ajánlani tudom!
Miskolci AMM képzesen kaptunk egy kis ízelítőt a hatalmas tudásodból és biztos vagyok benne, h jövőre így vagy úgy de ott leszek egy tanfolyamon
Eddig még csak egy tanfolyamra volt alkalmam eljutni, de itt még nem fejeztem be! Összeszedett, tartalmilag-szakmailag tökéletesen összerakott továbbképzés volt, imádtam, a jó hangulatról nem is beszélve ;) Bátran ajánlom Mindenkinek!!!!
Kiváló, naprakész, kedves tanítók, igényes tanfolyamok, gyors ügyintézés, remek kommunikáció.
A hangulatos, hasznos tanfolyamok után a tanuló újra és újra visszavágyik hozzátok! :)
Nagyra értékelem a képzéseket. Akár szakembereknek, akár érdeklődő " civileknek" is segítséget nyújt. A Kriszta által tartott részletes, profi előadásokból, gyakorlatokból minden alaposan, jól megtanulható. És mindez jó hangulatban, élvezetesen.
Nagyon örülök hogy jelentkeztem az alaptanfolyamra! Krisztina előadàsa kivàló volt,sokat tanulhattam nem csak a tape ragasztàsról hanem sok màs a szakmàval kapcsolatos dolgokról.Úgy eltelt a nap hogy észre sem vettem!Szeretnék a haladóra is jelentkezni,persze addig mèg rengeteget kell gyakorolni,ès az mèg külön szuper hogy megoszthatom vele a munkàimat ès Ő kièrtèkeli!Óriàsi segìtsèg!Köszönöm Krisztina!
Nagyon örülök, hogy az FMFA-t választottam a tape tanfolyam elvégzéséhez! Krisztina nagyon érthetően, világosan magyarázta el az anatómiai dolgokat, így a kissé laikusak számára is abszolúlt érthetőek voltak, hogy mit, miért és hogyan kell csinálni. Külön jó megoldásnak éreztem azt, hogy a tanfolyam előtt mindenki megkapott egy segédletet, amiből fel tudtunk készülni. A tanfolyam nagyon gyorsan eltelt, de nagyon élveztem. Fantasztikus volt a hangulat, a társaság, és Krisztina profizmusa! :)
A következő évben biztos fogunk még találkozni!! Nincs megállás!!
Nyugodt szìvvel ajánlom Krisztáékat. Precizítás, hozzáértés, szakmai tapasztalatok, segítőkészsèg, vidám hangulatu képzés és még sorolhatnám...
Nálam *5!
Nagyon meg vagyok elégedve azzal a tudással amit kaptam/kapok tőlük. Szuper képzéseik vannak és nagyszerű oktatók. Alig várom, hogy a következő tanfolyamra is eljussak!
Három hete vettem részt az az alap kinezio-taping tanfolyamon, de cseppet sem bántam meg! Krisztina előadása teljesen lenyűgözött! Tudása lendülete magával ragadó és szuper,hogy bármikor kérhetünk tőle segítséget,ha elakadnánk! Köszi és gratula!
Magas színvonalú oktatás Krisztina remek ember, hatalmas tudással, Marci roppant segítőkész. Bàtran ajánlom mindenkinek
Fontos elmėleti infok után hasznos, alkalmazhatô gyakorlati oktatás. Krisztina tudása és személyisége is magával ragadó.Bônuszkėnt szakmai támogatás a képzés után. Kérdések,véleményezés, tanácsok és legfőképpen sok biztatás.
Szeretném megköszönni egyrészt a tanfolyamon kapott érthető, hasznos információkat. Krisztából sugárzik, hogy szereti amit csinál, és szuper a kommunikációja. Unokaöcsémet, aki egészségügyis, már küldtem tanfolyamra, volt is és nagyon tettszett neki. Külön köszönet a rengeteg nagyon hasznos blogért, cikkért, amit osztani tudok az ismerőseimnek, mert igazán így tud terjedni a tudás manapság, és nagyon fontosnak tartom, hogy az ember a saját testével tisztában legyen. Nagy köszönet Kriszta, és a hátországnak, Marcinak is! :)
Nagyszerű a képzés rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb es a hangulat is fantasztikus
Soha nem találkoztam még olyan profi oktatóval, mint Feövenyessy Kriszta. Pedig közel 40éves egészségügyi pályafutásom során volt módom tapasztalatot gyüjteni. Úgy tanít, hogy a képzés után sem engedi el a kezünket, segít, ha elbizonytalanodunk. Nem is értem, ezt hogy hogy győzi idővel meg energiával. De megoldja. Köszönöm, Krisztina !
Idén végeztem el a Kineziológia tape és sporttape képzést. Nem csak a tanfolyam volt kiváló, de a hangulat és az "utóterápia" is. Nem lettem magamra hagyva. Bármilyen kérdéssel fordulhatok az oktatóhoz Kristinához! Napról napra kapunk új, érdekes és szakmailag fejlesztő információkat! Minden hozzászólás egymás munkájához, kérdéséhez intelligens, kultúrált és mindíg építő jellegű! Hálás vagyok, hogy megismerhettelek Benneteket és a csoport tagja lehetek!
Először megijedtem: menetrend alapján túl soknak éreztem az elméletre szánt időt a gyakorlatihoz képest, de a végére kiderült: tudtam volna még hallgatni a fascia rejtelmeit! SMR képzésen voltam, ahol nem csak egy eszköz használatát tanították meg, hanem új szemszögből világítottak rá az emberi tesre. Kacsingatok már a következő képzésükkel
Krisztina nemcsak kitűnő szakember ,hanem emberileg is egy tünemény !!!Érthetően,végtelen türelemmel magyaráz,ittam minden szavát a képzésen !!
Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek,szakembernek /laikusnak egyaránt ,végre egy oktató ,akivel öröm a tanulás ,és a tanfolyam elvégzése után is segít és ellát bennünket jó tanácsokkal !!!
Kriszta nagyon jó oktató! Már két képzésén is részt vettem (tape, testolvasás), de tervben van a következő is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nagyszerű képzés, érthetően, alaposan elmondott anatómiai áttekintés volt. Ezen kívül a gyakorlaton volt a fő hangsúly, rengeteget tudtunk ragasztani, mindig volt hibajavítás. Nagyon ajánlom a részvételt mindenkinek, bármelyik képzésről is legyen szó. Én is biztosan megyek még!:)
Hatalmas ajándéknak veszem, h Krisztát ismerhetem. Imádom a képzéseit, ahogy magyaráz, ahogy rávezet dolgokra. Ajánlottam már ismerősnek, és el is végezte a tape képzést, ugyanolyan tapasztalatokkal, mint én... uh nem vagyok elfogult.. Három képzésen vagyok túl, de van még tervben nem is egy
Uh., ha egy szuper oktatót keresel.... NE KERESS TOVÁBB..... MEGTALÁLTAD
Szeretném mindenki (laikus és szakember) figyelmébe ajánlani az FMFA-t és minden képzését! Amit a tudásra vágyó kaphat itt az nem hétköznapi oktatás, hanem magas színvonalú tudás teljes odaadással történő önzetlen átadása. Itt igazi tanítás folyik, amely nem csak a tananyagról, a gyakorlatról, hanem rólunk, résztvevőkről is szól. Ez itt egy nagy család, amelynek minden tagja ugyanannyi figyelmet, segítséget és támogatást kap, nem csak a képzések alatt, hanem bármikor amikor szüksége van rá és bárkitől aki segíteni tud. A tanulás nem ér véget a tanfolyamok végén, mert itt törődnek azzal, hogy napra kész információkat kapjunk a minket érintő témákban. Köszönöm, hogy ide tartozhatok, hogy ennyi tudást megosztottatok velem!
Az 5☆-ot, 10☆-ra változtatnám.
Most voltam először tanfolyamon, de nagyon nagyon tetszett...ezúton szeretném megköszönni ezt a kellemes vasárnapot.
Kriszta nagyon érthetően magyaráz.....mindenkinek csak ajánlani tudom a képzéseit. Nagyon nagy tudása van ....Öröm hallgatni
Szívesen mennék még más tanfolyamra is...
Ajándék az életemben, hogy találkozhattam Veletek. A tanfolyamok professzionálisak, jól szervezettek, a kredit pontokat is begyűjthetem itt. Olyan nem mindennapi témákban képezhetem magam, amelyeknek kevés hiteles szakértője van az országban.
Személyesen is sokat köszönhetek Krisztinának, aki sok év orvoshoz járás, tüneti kezelés után megtalálta az okot és az előírt oki therápiával meggyógyított.

Sportolóként is sokat tanultam tőle. Életeket képes jobbá tenni, csodálom és büszke vagyok rá. A jóga óráit a tanfolyamait egyenesen IMÁDTAM!
Még néhány képzés náluk szerepel a céljaim között.
Nem vagyok szakmabeli, csak egy elvetemült rajongója a természetes gyógymódoknak. Kriszti egy tündér, akinek elképesztő fanatizmusa és szakmai tudása lenyűgöző! Úgy hiszem, minden családanyának el kéne végeznie nála az alap tape képzést, hogy magával vihesse azt a szemléletmódot és gyakorlati tape-elési tudást amit kapunk ezen a napon. Érthető, praktikus, gyakorlatias tudást. Szívből ajánlom mindenkinek! Kriszti, Marci, pusziiiiiii :)
Nappal és éjszaka is 12 órában dolgozom állandóan és tudom, hogy fárasztó kibírni az órák hosszúságát, de az, hogy Kriszta kiállt elénk és olyan élvezettel, és teljes értékű tudással oktatva több órán keresztül adta át a tananyagot, hogy jó formán még csak pislogni sem pislogtam, úgy lekötött a tanulás. Köszönöm az akadémiának és az oktatóknak a munkáját, de mégis a legnagyobb köszönetet nem én küldöm nekik, hanem az általam kezelt páciensek üzenetét továbbítom: "Csak így tovább köszönjük."
Németh Márk
Tanulmányaim kezdetén, zöldfülűként mit sem sejtve az itt történő oktatás menetéről mindössze csak egy beszámolóval vágtam neki életem első képzésének a Feövenyessy Akadémiánál. Mondhatom, hogy életem eddigi legkellemesebb csalódása ért, előző tapasztalataim, hogy a diák ül az iskola padban, nagyon figyeli az oktatót és okosodik. Ezzel szemben itt mint aktív résztvevők játszva tanultunk az oktatás során, ez már önmagában is elég lett volna számomra, viszont ami ezen kívül meglepett az Kriszta mérhetetlen mennyiségű lelkesedése és odaadása, mellyel saját tudását igyekezett nekünk átadni, melyet a való életben mind elméleti, mind pedig gyakorlati formába alkalmazhatunk. Mindezt olyan formában, hogy az mindenki számára érhető és nem mellesleg érdekes legyen és ezzel teljes mértékig lekösse az érdeklődők figyelmét és kielégítse a tudásszomjat mellyel érkezett. A másik fontos dolog, mellyel már az elején szimpatikussá vállt számomra, hogy mindenkire külön figyelmet fordított a gyakorlások és a feltett kérdések alkalmával, ami nem igazán jellemző máshol. Ezáltal mindenki úgy mehetett haza, hogy nem voltak "fekete foltok" a tudásában, a tanfolyam anyagával kapcsolatban. Ezután az Akadémia számos képzésén vettem részt, melyek végén egyre gazdagabban, egyre több tudással és tapasztalattal mehettem haza, ez így kimondva egyszerűnek tűnhet, azonban mindez rengeteg befektetett munkát, időt és tudást igénylő feladat, emiatt még jobban felnézek az FMFA csapatára és mind arra amit képviselnek.
Kriszta! Mint szakmailag, mint emberileg csak elismerően tudok nyilatkozni Rólad.
Előadásaid felkészültek, összeszedettek és izgalmasak.
Nem csak a tudásodat adod át, hanem a lelkesedést és a gyógyításban vetett hitedet is.
Élmény Veled tanulni!
Köszönöm!!!

Bejelentkezés vagy Regisztráció

 

 

Weboldalunk az oldal működése és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ (cookie), ahogy minden korszerű weboldal. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a sütik használatát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a sütik tiltásával bizonyos funkciók nem vagy nem megfelelően fognak működni!