Menu
Cart

Hallgatói vélemények

E-learning vélemények

Szemelvények az e-learning képzéseink anonim hallgatói értékelőlapjának "Mi az ami a leginkább elnyerte a tetszésedet?" kérdésre adott válaszokból.

E-learning hallgató
A Kinesio tape alaptanfolyammal indítottam Nálatok a tanulást és oda vagyok, meg vissza. Pontosan úgy van félépítve az anyag, ahogy az elvárásaimnak megfelel. Több hasonló képzést elvégeztem már, de mindegyikből hiányzott az a fajta magyarázat, ami teljes mértékben kielégíti a kérdéseimet. Mindig is olyan képzést kerestem, ahol nem csak egy technikát mutatnak meg és már adják is a papírt, hanem pontról pontra, anatómiai ismeretekkel alátámasztva, részletes magyarázattal adják át a tanulnivalót!
Nagyon szépen köszönöm a színvonalas oktatást, ha ajánlani kell, biztosan Benneteket foglak megemlíteni!
E-learning hallgató
Krisztina tudása páratlan,
Látszik elméjének brillirozása,
Kedves csapata áll mögötte,
S együtt ők legyőzhetetlenek.
Mindig szívén viseli a páciensek,
S hallgatóinak sorsát,
Így aki náluk tanul,
Csak jól jár.
Egy életre való tudás,
És energia,
Mindent köszönök,kedves Krisztina.
Kívánom,hogy mindig legyen Nálatok nyüzsgés,
A tanfolyamokon pedig jó sok legyen a pezsgés és nevetés.
Csak titeket válasszon a sok nép.???
E-learning hallgató
F - Fantasztikus előadásmód
E - Egyedi sajátosságok
Ö - Önzetlenül a hallgatókért
V - Vidám hangulat
E - Egyéniségek vagytok ott mind
N - Naprakészség a mobilizációban
Y - Yes,megcsináljuk a kihívásokat
E - Eszméletlenül jó csapatmunka
S - Segítség Nekünk Tőletek
S - Siker az életmódváltáshoz
Y-Yeah,csak így tovább.
Köszönök szépen mindent.Nagyszerű e-learning tanfolyam. :)
E-learning hallgató
Hihetetlenül élveztem az előadást, Kriszta szuper magyarázatait, az érthetőségét és közben az elképesztő szakmaiságot.
Köszönöm szépen ezt a csodás lehetőséget, végtelenül hálás vagyok, hogy megtaláltam azt a helyet, ahol időről-időre még többet és jobbat tanulhatok majd.
Nagyon sok képzésen részt vettem eddig máshol. Ez a képzés személyes jelenlét nélkül is a legjobbak között van!
Ráadásul nagyon örülök, hogy a hengerezéssel kapcsolatban sok minden a helyére került. Jó pár évvel ezelőtt tanultam hengerezni...nos, volt mit frissíteni és felülírni. Azonnal teszteltem az új technikát, szemléletet és a vendégeim is nagyon pozitívan fogadták.
Imádtam, hogy vissza tudtam tekerni, így volt lehetőség megérteni, feldolgozni a hallottakat, ráadásul többször tudtam Kriszta instrukcióival gyakorolni a hengeren.
Köszönöm szépen!
E-learning hallgató
A képzést ajándékba kaptam, 56 éves vagyok. Régen tanultam anatómiát, élettant, biomechanikát stb. Az akkori szemlélethez képest óriási a változás. Ezzel a "logikával" könnyebben tudok azonosulni, valahogy mindig éreztem, hogy az emberi test működése más elveken is alapul. Segítettek a tananyag követésében a vázlatok, összefoglalók - ennél a képzési módnál meg tudom állítani a képet!
Az előadót mind a tudása, mind a tartása, mozgása hitelessé teszi. Elhiszem, hogy akar és tud segíteni!
Mi az, amin változtatnál?: Nekem akadtak olyan részek, ahol túl sok volt az idegen szó. Nem változtatnék ezen sem, hiszen megkaptam hozzá a magyarázatot, érthető volt a tananyag, s bizonyára szakemberek számára így a szakszerű. (a "marinénis" verzió is mindig elhangzott :)
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet?: Az oktató személyisége,oktatóként,szakemberként maximális. Példaképpé vált!!!
Az anyag részletes,érthető,nagyon sok gyakorlati résszel. Kisgyerek mellett az e-learning képzést is lehet csinálni. És többször is átvehető az anyag.
Kedvet kaptam a tanuláshoz,pedig az államvizsga után azt mondtam én nem.tanulok többet.
Köszönöm!
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet?: Az oktató profizmusa! Egyszerűen zseniális, iszom minden egyes szavát. Kriszta nagyon szimpatikus mint ember, mint szakember, legszívesebben mindent tőle tanulnék meg. Másodéves gyógytornász hallgatóként örülök, hogy Kriszta tanításaival bővíthetem ismereteimet és vele fedezhetem fel a szakma legizgalmasabb részleteit. Vizsgaidőszakom során az SMR és a tape haladó képzést is csináltam, hatalmas motiváció volt két szárazabb anyagú vizsgára készülés között leülni az izgalmas videók elé!
E-learning hallgató
Nagyon tetszett összességében az egész képzés, számomra nagyon nagy motivációt ad, ha valakin ennyire látszik, hogy mennyire imádja végezni a munkáját és Krisztán ez nagyon látszik! Különösen tetszettek a 'Mari nénis példák' és a plusz információk, magyarázatok. :) Nagyon profi volt az ügyintézés, a szakmai tudás egyszerűen hihetetlen, imádtam Kriszta humorát! Nagyon köszönöm ezt a csodálatos karácsonyi ajándékot, mindenkinek ajánlani fogom a képzéseket!
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet?: Elsősorban az oktató szakmai tudása, kedvessége. A tananyag érthető elmagyarázása, így könnyen felfogható volt, akár egy laikus számára is. Érthetően részletekbe menő volt. Szépen lassabban, türelmes tananyag elmagyarázás. Az elmondottak leírva, kivetítve a videók közben. S nagyon pozitív volt még a videók lejátszása közben a tananyag egy-egy fontos pontjainak többszöri ismétlése, azokra visszatérés, visszautalás, s ehhez kapcsolódóan egy-egy téma végén az összegzés. Örülök annak is, hogy külön a tananyag letölthető pdf formátumban. A pdf is jól érthető, átlátható, a fontosabb részek ki vannak emelve. Elégedett vagyok. Már most gondolkozom a következő tanfolyamon.
E-learning hallgató
Profizmus, pozitív kisugárzás, érthetőség, önzetlenség, a tudás átadása szeretettel, közvetlenség.
Hálásan köszönöm ezt a lehetőséget is. A világ egyik legjobb dolga, hogy vagytok! :) Szép napokat kívánok! :)
Mi az, amin változtatnál?: Semmi nem jut eszembe ezzel kapcsolatosan! :)
Mindenkinek köszönöm a munkáját! :)
E-learning hallgató
Kedves FMFA!

Az ajándék SMR tanfolyam (5*) során különösen elnyerte a tetszésmet:

A rendkívül alapos és könnyen érthető, logikusan felépített elméleti háttér, ötletetes szemléltető példákkal színesítve. Tetszett, hogy kisebb blokkokra volt bontva a tanfolyam és, hogy a kapott (szintén 5*-ös) jegyzet egy az egyben megegyezett a szóban elhangzottakkal, megkönnyítve ezáltal a tananyag gyorsabb és mélyebb elsajátítását. Ja, és a kapcsolódó érdekességeknek, cikkeknek is nagyon örültem az egyes témáknál!

Lényeg a lényeg, nagyon tetszett, ahogy az egész e-learning folyamat zajlott és, hogy a tananyag bármikor megtekinthető, visszanézhető.
Köszönjük szépen ezt a páratlan lehetőséget!

Jelentkeztem két másik online tanfolyamra is, alig várom, hogy elkezdjem őket!
Remélem, hogy a jövőben még sok hasonlóan színvonalas és értékes tudást nyújtó tanfolyamot köszönhetünk Önöknek.
E-learning hallgató
Az intézménynél mindig várakozáson felüli a kapott tananyag, hozzáállás, nyitottság, flexibiltás :D, segítőkészség, a "józan paraszti ésszel" való gondolkodásra megtanítás és sokszor az azzal információ átadás. Imádom az összes képzést, amit eddig itt elvégeztem és tudom, még közel sincs vége a listámnak. Köszönöm, hogy vagytok nekünk!
E-learning hallgató
Egy rendkívül jó kezdeményezésnek tartom, hogy volt a decemberi hónapban egy ingyenes képzés. Így sok embernek lehetősége nyílt megismerni a mozgásterápia világát és szerezni egy oklevelet is az SMR képzéssel. Már az első videóleckében éreztem, hogy ezt szeretni fogom, mert az oktatón, tehát Krisztán is látszott a szeretet, amit szakmája iránt érez és az a sok tudás, amit magáénak tudhat. Az egész akadémia felépítése megtetszett, a blog, hogy szakmai cikkek is megjelennek, a Facebook szakmai csoport, ahol meg lehet vitatni egyes problémákat, kérdéseket feltenni. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek ezt az akadémiát és remélem, hogy a jövőben még több képzést el tudok majd végezni, így leendő gyógytornászként/fizioterapeutaként pláne.
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet?: Kriszta:) Kedvelem a jó humort. Tetszik a tudásátadás iránti vágya. Jó látni olyan kiváló, tapasztalt szakembert, aki nem "félti" a megszerzett tudását, nem a konkurenciát látja a szakmabeliekben. Szívét, lelkét, idejét nem spórolva egyszerűen csinálja, amit szeret és ezt megosztja velünk.
E-learning hallgató
Online végeztem el az egyik tréninget, és kiválóan sikerült megtalálni a szakmaiság és az érthetőség közötti összhangot. Pedagógusként mondom, hogy Kriszta nagyon mély tudással rendelkezik, de ami ezt megkoronázza az az, hogy ezt a tudást megfelelő stílusban át is tudja adni. Köszönöm a lehetőséget!!! :)
E-learning hallgató
Kedves Krisztina és Munkatársaid! Hálásan köszönöm ezt a kedves karácsonyi ajándékot. A legnagyobb elismeréssel ajánlom ezt a képzést minden kollégának.Számomra és szerintem sokunk számára nagyon fontos az előadó személyisége, kedvessége, előadásmódja, mely hozzájárul mindenképpen az anyag jobb megértéséhez elsajátításához.Évek óta használom a hengert, de bevallom most egy sokkal mélyebb, alaposabb és valóban használható gyakorlati tudáshoz jutottam.Köszönet érte. A videókat többször is végig tudtam nézni...éppen ezért sajnálom, hogy két kérdést elrontottam.Egy kis technikai gondom akadt...még egyszer meg akartam nézni az utolsó videót, kijegyzetelni külön magamnak is...és véletlenül rákattintottam a " következő gombra", ami már a tesztet egyben el is indította,Köszönöm még egyszer a lehetőséget. Szeretettel kívánok nagyon jó egészséget, további sikereket a munkátokban.
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet?: A remek pédák amivel sokkal jobban megértettem az anyagot. Az oktató tudása, tapasztalata, tanítási módszere fenomális! Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek és Tőle tanulhatok! Köszönöm szépen a lehetőséget!
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet? F. Krisztina egy csodálatos ember és oktató. Több képzésen részt vettem már. Össze sem hasonlítható más helyen elvégzett képzésekkel. Itt minden nagyon magas színvonalú ❤️
Drága Kriszta Te pótolhatatlan vagy! Köszönök mindent!
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésemet? Ami mindig: Kriszti hatalmas tudása, szeretete a szakma és a hallgatói iránt, a stílus és az alaposság amivel előadja az anyagot. Maximálisan hitelesnek tartom, naprakésznek és megbízhatónak.. Szuper volt átismételni, (mert ezt már elvégeztem anno) de ez az anyag sokkal részletesebb, hiszen azóta az ismeretek is gyarapodtak tudományos szinten, és ezek naprakészen beépülnek az új tananyagokba is! Kriszta személyisége pedig csak hab a tortán! Köszönöm!!!!
E-learning hallgató
Érthető,követhető,magas színvonalú a Feövenyessy Medical Fitness Akadémia E-learning képzései! A korlátlan hozzáférés a tananyaghoz,-videók+pdf formátumukban-,aranyat ér! Gratulálok a csapat tagjainak!
Krisztina felkészültsége,tudása, szakmai alázata követendő példa! Szívből ajánlom mindenkinek,rengeteget lehet tanulni!!
E-learning hallgató
Ugyan évek óta az Akadémia elkötelezett hallgatója vagyok – nem sok képzés van, amin ne vettem volna itt részt -, az e-learning eddig kimaradt nálam. A novemberi EMMT kapcsán azonban a fascia-elmélet ilyen formában jár a tanfolyamhoz. Annak ellenére, hogy adott volt a lehetőség, hogy a korábbi tanulmányaim miatt mentességet kapjak ez alól az anyagrész alól, és így a képzés is olcsóbbá váljon számomra, nem éltem ezzel az opcióval. Egyrészt Krisztát ismerve biztos voltam abban, hogy a folyamatos naprakészsége miatt bővebb lesz a jelenlegi képzési anyag, mint az 1 évvel ezelőtti, ismétlés a tudás anyja is, na meg csak izgatta a fantáziámat az e-learning is! És milyen jó döntést hoztam!! Bár még csak az anyag elején tartok, és persze sok dolog szerencsére már tényleg ismétlés számomra, mégis úgy érzem, hogy minden alkalommal, amikor egy FMFA-s képzésen veszek részt, egymás után jönnek az AHA-élmények! Arról nem is beszélve, hogy a videós anyagok profik, tényleg olyan, mintha Kriszta nekem magyarázna, bármikor visszatekerhetem, ha lemaradtam volna egy fél gondolattal, szóval imádom!! A hallgatói felület egyszerűen kezelhető, én ma telefonról is pikk-pakk részt vehettem általa az órákon. Most az a célom, hogy a korábban elvégzett képzéseket is szépen lassan beszerezzem online formában, mert óriási kincs ez így!!
A mondandóm lényege, hogy erőteljesen bátorítsak arra mindenkit, aki eddig hezitált volna az online képzésen, hogy vágjon bele, mert semmivel sem kevesebb az így megszerzett tudás, mint a személyes jelenléten alapuló! Azért várom már a novemberi gyakorlati napokat is, de csak mert hiányzik a csapat és a légkör!!
E-learning hallgató
Az a hihetetlen egyértelmű és logikusan felépített tananyag. A Kriszti szakszerű de mégis jól érthető magyarázatai. Az a fantasztikus szenvedély amivel átadja az anyagot! Csak úgy tudom kifejezni, hogy SZUPER! Nagyon köszönöm! És folytatom mert bele szerelmesedtem az mozgásterápiába!
E-learning hallgató
Követhető a videó. Kriszta hihetetlen jól magyaráz, így azok is megértik az elméleti hátteret, akik esetleg korábban nem tanultak anatómiát. Jó, hogy 3 hónap áll rendelkezésünkre a vizsgáig, így van idő gyakorolni, memorizálni. Tomi a legtürelmesebb férfi "modell", és még mosolyog is a rajzolgatások alatt. :D Az oktató videó komoly, mégis sikerült egy kis humort belecsempészni, ez nagyon tetszett. Kriszta, Te pedig egyszerűen szuper előadó vagy . Sosem gondoltam volna, hogy egy e-learning ilyen jó lehet. Az külön köszönetet érdemel, hogy 1-1 esetben felhívod a figyelmet arra, hogy mi állhat még a probléma mögött. Pl. térd: nem csak megtanítod a ragasztást, hanem felhívod arra a figyelmet, hogy mennyire fontos a quadriceps nyújtása. Rengeteget tanultam Tőled :), és alig várom, hogy még több tanfolyamon részt vegyek. A szakmai csoport is hatalmas segítség, mások kérdéseiből is sokat lehet tanulni. Köszönök szépen mindent!
E-learning hallgató
nagyon sok dolgot szuper jónak találok a képzéssel kapcsolatban. Még a képzés elkezdése előtt e-mailben tettem fel a képzésre vonatkozó kérdéseket: még aznap kaptam korrekt, segítőkész választ. Szintén a képzésre jelentkezés napján már hozzáférést is kaptam a tananyaghoz. Az e-learning videói nagyon jók: jól strukturált a tananyag, tetszik, hogy több rész videóból áll, így bármelyiket könnyen és gyorsan visszanézhetem, amikor magam is elkészítem a ragasztást. Krisztina magyarázatai nagyon jók: kellően részletes, de nem túlmagyarázó. A képzés végére megértettem, mit jelent a megfogalmazott cél: tape-es fejjel gondolkodni. A pdf-formában közzétett tananyag nagyon tetszik: jó emlékeztető, ill. összefoglaló. Tetszik, hogy rajzon is látom az anatómiai struktúrát, az ízület csontjait, izmait. A vizsga gyakorlati részéről szintén nagyon hamar visszajelzést kaptam: egy vasárnap este feltöltöttem a képeket, s azt gondoltam, 3-4 munkanapon belül kaphatok visszajelzést, Ehhez képest már másnap reggel 9 óra után érkezett az értékelést, mely tartalmazta a hiányosságot, de emellett dicséretet is kaptam, ami nagyon jólesett. Nyilvánvalóan a tantermi képzés dinamikája más, és egymástól is lehet tanulni, de ezt feledtette velem az, hogy az e-learning során úgy érezhettem, hogy az oktató csak nekem magyaráz, lépésről lépésre követhetem a ragasztást. Az elméleti vizsga előtt ugyanúgy izgultam, mintha tantermi körülmények között történt volna, és a fotók feltöltése közben és után is ugyanez a "vizsgadrukk" fogott el. Összességében nagyon tetszett, nagyon elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom másnak is! Hálás köszönetem az oktatónak, a munkatársaknak!
E-learning hallgató
Izgatottan álltam neki a tanfolyamnak. Az első 2 videó anyag megtekintése után minden félelmem eloszlott!
Olyan volt, mintha én is bent ülnék a tanteremben, nem pedig laptopról hallgatnám a tananyagot! Krisztina kisugárzása, kedvessége, tudása miatt egyből magával ragadott az egész! Örülök, hogy Tőle tanulhattam! Követhetőek az anyagok, instrukciók, nem éreztem hátrányt abból, hogy itthonról végeztem el.
Szívesen vennék részt más tanfolyamon is online, vagy tantermi keretek között! Mindenkinek ajánlani tudom! (gyógytornász hallgató)
E-learning hallgató
Az oktató felkészültsége, tudása lenyűgöző volt.
Tetszett a "szájbarágós" magyarázat, a ragasztás során esetlegesen elkövethető hibák kiemelése, elemzése. Úgy érzem, hogy az oktató tökéletesen átadta az alapok elsajátításához szükséges tudást (a többi már csak a gyakorláson múlik).
E-learning hallgató
Tetszett, hogy saját tempóban haladhattam, bármikor visszatérhettem a nehezebben "emészthető" részekhez. Kifejezetten élveztem az oktatási stílust, hiszen nem barokk körmondatokban, hanem egyszerű és letisztult formában kaptam a magyarázatokat. Több ilyen oktatónak kellene lennie az egyetemeken is, és máris nagyobb tudásvággyal indulnánk neki az életnek. A tanulás nem nyűg volt, hanem élmény. :)
E-learning hallgató
Nekem leginkább az tetszett, hogy még így online formában is nagyon interaktívak és lendületesek voltak az oktató anyagok.
E-learning hallgató
Ami különösen elnyerte a tetszésem a videók jó hangulata és a precíz módon átadott anyag. Ami számomra nagy segítség volt, hogy ha valamit nem értettem vissza tudtam tekerni a videóban és így akár többször is megtudtam nézni azt a részt amit nem értettem vagy amire oda kell figyelni a közeljövőben ha én is tape-elek.
E-learning hallgató
Minden technika, érthető, logikus és jól látható a videókban. Valamint az oktató személye.
E-learning hallgató
Otthon, általam választott időpontokban tanulhattam, annyiszor nézhetem meg valamely leckét ahányszor szükségem van rá. Fantasztikus!
E-learning hallgató
Nehéz erre válaszolni, nem voltam még nálatok más képzésen, illetve ez volt az első e-learning tanfolyamom. Bármilyen technikát végeztem el eddig, mindig nagyon fontos volt az oktató felkészültsége, és szakmai tudása! Hisz a technika mellett egyéb más fontos információkhoz, pluszokhoz juthatunk egy-egy tanfolyamon. Ezzel 110%-ig meg voltam elégedve, Krisztina nagyon szimpatikus, és nagy szakmai tudás birtokában áll, jó volt tőle tanulni! Amikor hallgattam a videót, olyan volt, mintha ott lettem volna a tanteremben!
E-learning hallgató
Pontosság, elegancia, szenvedély, alázat, szemlélet, humor
E-learning hallgató
Az oktató nyugodt személyisége és érthető részletes magyarázatai. Úgy vélem sokszor többletinformációt is átadott, mint azt a témakör megkívánta. Gratulálok a képzés összeállításához és köszönöm, hogy részt vehettem.
E-learning hallgató
Könnyen érthető volt a tananyag, az oktató nagyon kedves és segítőkész volt, barátságos hangulatú volt a képzés, szakmailag magas színvonalon.
E-learning hallgató
Imádom az összes Balancos képzést! Eddig is szuper volt az összes, de így, e-learningen, talán még részletesebben és szemléletesebben kaptam a tananyagot. :-D Köszönöm, már nagyon hiányzott!
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet? Kriszta nagyon szimpatikus,hatalmas tudással rendelkező ember,az anyagot csodálatosan áttudja adni a hallgatóinak.Mi csak szívjuk be a tudást,mint szivacs a vizet.Közérthetően magyaráz,imádtam.??Köszönet és hála nektek, ez egy nagy Csoda volt számomra!Már várom a következőt!Remélem egyszer még eljutok tantermi képzésre is!Gratulálok az egész csapatnak,és sok sikert kívánok a továbbiakban!! Szeretettel:Piroska❤️?
E-learning hallgató
Régóta szemeztem a Flossing képzéssel, de sajnos az 1000 km távolság nagy korlátot nyújtott a tanfolyamon való részvételben. Így öröm az ürömben, hogy e-learning formában elérhető lett a tanfolyam.
Az anyag szakmai része egyszerűen kiváló, lényegre törő, és precíz. Nincs túlmagyarázva semelyik lecke, de minden benne van, amire szükség van. Az e-learning emberi része, hogy folyamatosan mosolyogtok, figyeltek az artikulációra, hogy a számítógép mögül látatlanban is megértsünk mindent azt sugallja az egész tananyag alatt, hogy szeretnétek a tudásotokat a lehető legjobban átadni nekünk, a megszokott már családias hangvétellel karöltve. Ezt e-learning formájában éreztetni a hallgatókkal különösen nehéz feladat, így meglepődve tapasztaltam, hogy nálatok mennyire érezhető ez. A bíztató hashtag-ek nagyon szuper ötlet a képzés elején, már ez megalapozza a személyes hangvételt. Szeretnék gratulálni még a "modell fiúnak", nagyon ügyesen állta a sarat.
Összefoglalva, a kézilabda csapat rehabilitációs feladatainak ellátása során nagy segítséget fog nyújtani, hogy az egyes alkalmak előtt be tudok lépni a portálra, és át tudom ismételni az adott tanagyagot a kezelésekre való felkészülések során!
Köszönöm, hogy elvégezhettem a tanfolyamot, így ezt kihúzhatom a bakancslistámról! :)
E-learning hallgató
interaktívak és lendületesek voltak az oktató anyagok.
E-learning hallgató
Ami különösen elnyerte a tetszésem a videók jó hangulata és a precíz módon átadott anyag. Ami számomra nagy segítség volt, hogy ha valamit nem értettem vissza tudtam tekerni a videóban és így akár többször is megtudtam nézni azt a részt amit nem értettem vagy amire oda kell figyelni a közeljövőben ha én is tape-elek.
E-learning hallgató
Minden technika, érthető, logikus és jól látható a videókban. Valamint az oktató személye.
E-learning hallgató
Otthon, általam választott időpontokban tanulhattam, annyiszor nézzétem meg valamely leckét ahányszor szükségem van rá. Fantasztikus!
E-learning hallgató
Nehéz erre válaszolni, nem voltam még nálatok más képzésen, illetve ez volt az első e-learning tanfolyamom. Bármilyen technikát végeztem el eddig, mindig nagyon fontos volt az oktató felkészültsége, és szakmai tudása! Hisz a technika mellett egyéb más fontos információkhoz, pluszokhoz juthatunk egy-egy tanfolyamon. Ezzel 110%-ig meg voltam elégedve, Krisztina nagyon szimpatikus, és nagy szakmai tudás birtokában áll, jó volt tőle tanulni! Amikor hallgattam a videót, olyan volt, mintha ott lettem volna a tanteremben!
E-learning hallgató
Pontosság, elegancia, szenvedély, alázat, szemlélet, humor
E-learning hallgató
Az oktató nyugodt személyisége és érthető részletes magyarázatai. Úgy vélem sokszor többletinformációt is átadott, mint azt a témakör megkívánta. Gratulálok a képzés összeállításához és köszönöm, hogy részt vehettem.
E-learning hallgató
Könnyen érthető volt a tananyag, az oktató nagyon kedves és segítőkész volt, barátságos hangulatú volt a képzés, szakmailag magas színvonalon.
E-learning hallgató
Imádom az összes Balancos képzést! Eddig is szuper volt az összes, de így, e-learningen, talán még részletesebben és szemléletesebben kaptam a tananyagot. :-D Köszönöm, már nagyon hiányzott!
E-learning hallgató
Mi az, ami különösen elnyerte tetszésedet? Kriszta nagyon szimpatikus,hatalmas tudással rendelkező ember,az anyagot csodálatosan áttudja adni a hallgatóinak.Mi csak szívjuk be a tudást,mint szivacs a vizet.Közérthetően magyaráz,imádtam.??Köszönet és hála nektek, ez egy nagy Csoda volt számomra!Már várom a következőt!Remélem egyszer még eljutok tantermi képzésre is!Gratulálok az egész csapatnak,és sok sikert kívánok a továbbiakban!! Szeretettel:Piroska❤️?
E-learning hallgató
Régóta szemeztem a Flossing képzéssel, de sajnos az 1000 km távolság nagy korlátot nyújtott a tanfolyamon való részvételben. Így öröm az ürömben, hogy e-learning formában elérhető lett a tanfolyam.
Az anyag szakmai része egyszerűen kiváló, lényegre törő, és precíz. Nincs túlmagyarázva semelyik lecke, de minden benne van, amire szükség van. Az e-learning emberi része, hogy folyamatosan mosolyogtok, figyeltek az artikulációra, hogy a számítógép mögül látatlanban is megértsünk mindent azt sugallja az egész tananyag alatt, hogy szeretnétek a tudásotokat a lehető legjobban átadni nekünk, a megszokott már családias hangvétellel karöltve. Ezt e-learning formájában éreztetni a hallgatókkal különösen nehéz feladat, így meglepődve tapasztaltam, hogy nálatok mennyire érezhető ez. A bíztató hashtag-ek nagyon szuper ötlet a képzés elején, már ez megalapozza a személyes hangvételt. Szeretnék gratulálni még a "modell fiúnak", nagyon ügyesen állta a sarat.
Összefoglalva, a kézilabda csapat rehabilitációs feladatainak ellátása során nagy segítséget fog nyújtani, hogy az egyes alkalmak előtt be tudok lépni a portálra, és át tudom ismételni az adott tanagyagot a kezelésekre való felkészülések során!
Köszönöm, hogy elvégezhettem a tanfolyamot, így ezt kihúzhatom a bakancslistámról! :)
E-learning hallgató
Drága Kriszta!
Ma délután megkaptam a hozzáférést az e-learning fiókomhoz.
Órákat töltöttem a felületen, úgy, hogy észre sem vettem.
A Flossing terápia… képzésnek ültem neki immár másodszor, ugyanis korábban már részt vettem a tanfolyamon személyesen. Szeretem a módszert, a vendégeim is. Jó eredményeket érünk el. Igaz, eddig a legrégebbi vendégeim, közeli jó ismerőseim körében alkalmaztam leginkább. Lévén, hogy gyógymasszőr vagyok és nincs meg a mozgásterápiában az a magabiztos jártasságom mint a gyógytornászoknak. Ettől függetlenül akinél kipróbáltuk és alkalmazzuk pozitív a visszajelzés Az azonnali fájdalomcsillapítás tape-val kiegészítve szinte mondhatom a csoda kategória. Egyáltalán nem volt kérdés bennem, hogy (bár már elvégeztem a tanfolyamot) jelentkezem az e-learning tanfolyamra is. Ismétlésnek szántam. Egy lehetőségnek, amin keresztül pontosíthatom, mélyíthetem a már megszerzett tudást.

Az a profizmus ahogyan a jelentkezés zajlik (Edit <3), ahogy a videókhoz az Akadémia oldalán hozzá lehet jutni, egyáltalán nem lepett meg, hiszen ez mindig is így volt, és pont ezért nem voltak kétségeim a képzéssel kapcsolatban sem.

DE!

Amit kaptam… Krisztina a maximalizmusát újból megmutatta. Látszik, hogy idejét, energiáját nem kímélve készítette az anyagot. Olyan lelkesen, a hétköznapi életből vett példákkal, érthetően, a lényeget megfogva mutatja be az anyagot, hogy azt csak szeretni lehet.

ÉN IMÁDOM!!!!

Én személy szerint nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Alapjában véve lassabban tanulok az átlagnál (szerintem), ismételni szeretek, megérteni és bevésni. Erre nekem a tantermi oktatás túl gyors. Itt a saját tempómban tudok haladni. A videókban a terápia gyakorlatai külön kerülnek bemutatásra, ami óriási segítség. Úgy érzi az ember, mintha neki és csak neki tartana Kriszta egy privát órát, ahol több idő van mindenre. Annyiszor nézem vissza ahányszor csak akarom. ...és ha kérdésem lenne, akkor itt ez a csoport, ahol mindig mindenki megteheti azt, vagy az is elég ha a korábbi posztokat visszaolvassa.

Bízom abban, hogy amelyik képzésnél csak lehetséges, mindegyiknél készül e-learning anyag. A magam részéről úgy képzelem el a továbbképzéseimet, hogy először e-learningen ismerném meg az új anyagot, majd utána egy tantermi képzésen is. Tudom, hogy ez nagyobb költség, de mégis azt gondolom, hogy olyan tudást ad át Krisztina, amiért érdemes akár duplán áldozni hiszen óriási segítség a munkánkban. Többszöröse jön vissza akkor, amikor nincs vírus, amikor nincs karantén. Nem feltétlenül a pénzre gondolok, hanem arra, amikor felhívnak és azt mondják, hogy nem baj ha várni kell szabad időpontra, csak legyen, mert úgy hallották, hogy te vagy a legjobb. Amikor hálásak attól, hogy fel tudják emelni a karjukat, nem fáj a térdük vagy egyszerűen csak szebb lett a napjuk. Tőlünk. A mi tudásunktól. Ehhez a tudáshoz ad hozzá most még többet Krisztina, a csapata, az Akadémia ezzel a képzési formával is. Azt gondolom példaértékű, ahogy a kialakult helyzetre reagáltak és lehetővé tették, hogy aki szeretne, aki akarja, képezni tudja magát továbbra is.

Köszönöm Krisztinának és mindenkinek aki az elmúlt héten és most is ezen dolgozik.

Jók vagytok! :) … a legjobbak :) <3 <3 <3

...hogy is lehet ezt most lezárni? Maradj otthon és képezd magad itt, az e-learning adta lehetőségek között...és persze vigyázzatok magatokra!

Bejelentkezés vagy Regisztráció

 

 

Weboldalunk az oldal működése és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ (cookie), ahogy minden korszerű weboldal. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a sütik használatát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a sütik tiltásával bizonyos funkciók nem vagy nem megfelelően fognak működni!